Beumer de Jong Scooters

Beumer de Jong, al jaren een begrip in de Amsterdamse scooterwereld.

Scooter accessoires

Beumer de Jong levert een enorm acces- soires aan onderdelen voor uw scooter.

Zorgartikelen

Beumer de Jong, ook voor mobiliteits artikelen in de gezondheidszorg.

SYM MIO ACTIE!

Ben je op zoek naar een echte praktische, stijvolle scooter om heerlijk te cruisen over de boulevard of door de stad? Dan is de SYM Mio echt iets voor jou! Door zijn verfijnde ontwerp en specifieke eigenschappen ben je verzekerd van een echte kwaliteit scooter.

De Mio is compact, maar toch enorm wendbaar en dat maakt hem geschikt voor iedereen. Ondanks zijn compacte maat heeft de Mio een enorm goede wegligging en is hij tevens geschikt voor twee personen. De buddyseat is te openen met de sleutel en via een knop op het stuur. Er is genoeg ruimte om uw helm in op te bergen. De SYM Mio heeft een startonderbreker onder de buddyseat en is een uitstekende diefstalpreventie. 

Van €2100,00 naar €1750,00 rijklaar! Zolang de voorraad strekt.
Dus kom vandaag nog naar onze winkel of bel voor deze actie!

 

Verplaats jezelf op een geheel nieuwe en innovatieve manier. De AirWheel is een lichtgewicht unicycle, milieuvriendelijk, kosten besparend, snel oplaadbaar, handzaam en ideaal om je voort te bewegen over korte afstanden, “een baanbrekende manier om te reizen”. The AirWheel is vanaf vandaag de nieuwste trend en verkrijgbaar bij Beumer de Jong.