Beumer de Jong Scooters

Beumer de Jong, al jaren een begrip in de Amsterdamse scooterwereld.

Scooter accessoires

Beumer de Jong levert een enorm acces- soires aan onderdelen voor uw scooter.

Zorgartikelen

Beumer de Jong, ook voor mobiliteits artikelen in de gezondheidszorg.

Verplaats jezelf op een geheel nieuwe en innovatieve manier. De AirWheel is een lichtgewicht unicycle, milieuvriendelijk, kosten besparend, snel oplaadbaar, handzaam en ideaal om je voort te bewegen over korte afstanden, “een baanbrekende manier om te reizen”. The AirWheel is vanaf vandaag de nieuwste trend en verkrijgbaar bij Beumer de Jong.

Collega's gezocht:
Verkoop Medewerkers M/V

Alleen in het weekend als bijbaan, part-time of juist full-time?
We zoeken meerdere verkoopmedewerkers voor het weekend en voor doordeweeks.

We zoeken een gezellige en vooral vrolijk persoon. Goed in contact met klanten en leveranciers. Technische kennis is niet vereist. Enthousiasme en gedrevenheid zijn wel vereist.
Het gaat met name om het goed kunnen adviseren van nieuwe klanten en bestaande klanten. Uiteraard gaan we je verder helpen, zodat je voldoende kennis hebt van onze interne processen, het verkoopsysteem en kennis van de scooters & accessoires.

Werkomschrijving
Het op een correcte en klantvriendelijke wijze adviseren van onze klanten, zowel in de showroom, als per e-mail en via de telefoon. Na het aannemen van de opdracht, zorg je ervoor dat de met de klant gemaakte afspraak nageleefd en nagekomen wordt. Je zorgt ervoor dat een scooter toegewezen wordt vanuit het systeem, zodat de werkplaats de scooter rijklaar kan maken. Zodra de scooter rijklaar gemaakt is, ontvang je een terugkoppeling vanuit de werkplaats. Tijdens de aflevering leg je de basisprincipes uit rondom het gebruik van de scooter. Zoals hoe start je de scooter, geef je richting aan, hoe peil je olie, hoe verder te onderhouden, wanneer is er service nodig etcetera. Alles zodat de klant met de juiste informatie en een warm gevoel de weg op kan.

Tevens heeft Beumer de Jong diverse accessoires, onderdelen, verzekeringen en leasemogelijkheden. Ook hierin kun je klanten helpen en adviseren en helpen we je om dit op een correcte manier te doen.

Als er prijswijzigingen zijn, dien je de producten te voorzien van nieuwe prijskaarten en de prijzen in de webwinkel en het verkoopsysteem aan te passen. Ook hierin ontvang je ondersteuning, zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt.

Wat bieden we?
We bieden een leuk team met enthousiaste jonge en oudere collega's in een informele werkomgeving aan.


Salaris
Salaris conform CAO MvT en een uitmuntende pensioenregeling.
Overige zaken worden tijdens het sollicitatiegesprek besproken.

Interesse?
Stuur een e-mail met je motivatie, een foto en overige gegevens over jezelf naar:
info@beumerdejong.nl ter attentie van 'M. Beumer'.